Wie zijn wij?

Rightway Marketing & Organisatie Advies is opgericht door John van de Rijdt. John heeft door zijn meer dan 39 jarige ervaring op het gebied van (export) marketing, sales en organisatievraagstukken, zijn sporen binnen het zakenleven, verdiend. Hij is te typeren als een inspirerende, ondernemende, vernieuwende, communicatief vaardige en betrouwbare partner. Een aanwinst voor iedere ondernemer die van zijn diensten gebruik maakt!

Werken met Van de Rijdt is inspirerend en vernieuwend. Communicatie & Commitment met een grote C!

U, als klant, geeft aan wat u in uw onderneming wilt veranderen en/of verbeteren. Wij helpen u om uw wensen te realiseren en uit te voeren, zoals het verkrijgen van een snelle verbetering van uw marktpositie, strategie, innovatieve producten en/of bij het opzetten van een nieuwe business zonder onnodige en kostbare tijd en energie te verliezen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om uw bedrijf vakkundig te onderzoeken, probleem- of verbeterpunten aan te dragen en uw medewerkers te motiveren. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en duidelijke rapportages, zodat u binnen een kort tijdsbestek de juiste verbeterpunten kunt doorvoeren.

Wij verbeteren de complete performance van bedrijven en individuen. Dit doen wij vanuit onze filosofie, kennis en ervaring. Hierbij staat de mens en dus het samenwerken centraal.